Gastenboek

                             


  • Geplaatst door Esther
    Afgelopen zaterdag heb ik met mijn moeder en zus de workshop "Ibiza tas maken" gedaan. Ontzettend goed bevallen! Monique heeft een mooi atelier waar we ruim 2,5 uur gezellig hebben gefreubeld aan onze tassen. Het eindresultaat mag er zijn! We hebben nu alle drie een compleet unieke tas, zo leuk! Bedankt Monique, voor de goede uitleg, adviezen en voor de gezellige middag.
  • Geplaatst door Lisette Hans
    Een supergezellige frutsel-avond met schoonzusjes en nichtjes! Er werden Ibiza-tassen en een mooi tekstbord gemaakt! In het nieuwe atelier van Monique. Complimenten aan Monique voor haar hulp en adviezen Een aanrader voor familie-uitje, partijtjes, vrijgezellenfeestjes of zomaar een avondje frutselen
  • Geplaatst door Lynn
    Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige workshop Ibiza tassen gedaan. Ik ben absoluut niet creatief maar door de duidelijk en goede uitleg van Monique van frutsel9 wist ik wat ik kon doen, wat geleid heeft tot een erg mooi en leuk resultaat. De Ibiza tas gebruik ik veel, bedankt!
  • Geplaatst door Petra
    Super leuke workshop Ibiza tassen maken gedaan met mijn schoonzussen en nichtjes
    Was erg leuk om te doen en erg gezellig.
    Zeker voor herhaling vatbaar
  • Geplaatst door Isabelle
    Ontzettend leuke workshop Ibiza-tassen gedaan in het atelier van Frutsel9.
    Het was heel gezellig en erg mooie resultaten!! Dank je wel
  • Geplaatst door Natasja
    (weer) Leuke workshop gehad vanavond...mooie tekstborden gemaakt! Als je niet creatief bent dan word je het wel!
  • Geplaatst door Mieke de Wit
    Workshop gehad op een locatie waar wij een feestje hadden.
    Kids waren zeer enthousiast en willen zo weer een workshop.
    Hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan
  • Geplaatst door michels
    Gister ibaza tassen gemaakt! Het was heel gezellig en het eind resultaat was ook heel leuk!
    Als we het even niet meer wisten had monique heel veel leuke ideeën.
    Bedank!
  • Geplaatst door renske tromp
    Hartstikke bedankt voor de leuke workshop gister 'Ibiza style tassen maken'. Heerljik om zo crea bea bezig te zijn onder jouw bezielende begeleiding ;-))) Was top en hoop nog eens terug te komen, leuke locatie ook!
  • Geplaatst door Leonie
    Afgelopen zaterdag een workshop op locatie gehad. Met 8 meiden armbanden/kettingen maken. Erg gezellig en leuk! Goede begeleiding voor de niet-creatievelingen onder ons . Volgende keer misschien de Ibiza tas maken!
  • Geplaatst door
    Bedankt voor de erg leuke voorjaarskrans met eitjes workshop. Erg leuk idee en het resultaat mag er zijn. Bedankt, het was weer erg gezellig en tot de volgende keer.

    Groetjes Joyce
  • Geplaatst door aydin van santen
    hoi Monique,
    ik heb in januari mijn kinderfeestje bij jouw gevierd. het komt misschien een beetje erg laat.
    maar iedereen vond het heeeeeeeeeel leuk.
    groetjes Aydin en mijn ouders.
  • Geplaatst door manon
    Na eerder al een zeer geslaagde avond vogelhuisje pimpen met vriendinnen, deze keer samen met mijn moeder een wederom gezellige kerstworkshop. Maar vast gaan nadenken wat we volgende keer gaan maken...
  • Geplaatst door Jolanda Griffioen
    Ons jaarlijkse Crea avondje bij de brandweer, was weer zeer geslaagd. Kettingen en of armbanden werden rijkelijk gemaakt! Bedankt Monique...
  • Geplaatst door Eunice
    Het feestje van Thirza (11 jaar) was zeer geslaagd! De meiden hebben prachtige spiegels gemaakt. Hartelijk dank voor de leuke begeleiding, Monique!
  • Geplaatst door Heleen Aalders
    Dankjewel, Monique, voor het verzorgen van Marloes` verjaardagspartijtje. Helemaal geslaagd! Groetjes, Heleen
  • Geplaatst door Esther de Koning
    Als afsluiting van het seizoen met de meiden van de volleybal heerlijk zitten frutselen!! Was supergezelllig en een super resultaat! Iedereen ging met een prachtige armband naar huis! Bedankt Monique
  • Geplaatst door Anjes van Vliet
    Vorige week Eline`s feestje bij frutsel9 gevierd. SUPERLEUK!! De meiden hebben het prima naar hun zin gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
  • Geplaatst door Sandra en Claudia Schep
    Hoi Monique, vanmiddag was je bij ons voor Claudia`s kinderfeestje. Er zijn mooie zeepjes en prachtige zeepkettingen gemaakt door de meiden! Bedankt voor de leuke middag!! Groetjes, Claudia en Sandra
  • Geplaatst door Helma
    Het was zeker gezellig zaterdag 1 december. Super dat het op zo`n korte termijn geregeld kon worden! Zeker voor herhaling vatbaar!!
  • Geplaatst door Jorie
    Zaterdag 1 december heb ik samen met 4 vriendinnen een gezellige middag gehad. We kregen goede begeleiding en hebben allemaal een mooi resultaat mee naar huis genomen.
  • Geplaatst door Marjorie
    Onwijs leuke kersttak gemaakt. Ik kon niet kiezen uit alle leuke materialen en mijn thee 2 keer koud laten worden tijdens het maken. Met Pasen weer een workshop?
  • Geplaatst door Marieke den Boer
    1 december hebben wij met vijf meiden uit het hele land een workshop gevolgd. We maakte bijna allemaal wat anders. Niet iedereen was heel creatief, maar het eindresultaat was er zijn!!! Monique, erg bedankt!!!
  • Geplaatst door Yvonne van der Meulen
    Gisteravond een Kerstworkshop gevolgd en wat leuk was dat zeg! Mooie materialen en vooral heel veel, waardoor je tijd te kort komt en af en toe niet meer weet wat je ook alweer allemaal wilde. Maar, met hulp van Monique (die wel precies raad weet met alle spulletjes) werd het dan toch een mooie krans. Bedankt voor de leuke avond en ga zo door!
  • Geplaatst door Erma Smit
    Vorige week hebben we een kerst workshop gevolgd. Wat een leuke ruimte en een hoop materialen hadden we te kiezen om uiteindelijk met een leuke kerstkrans weer naar huis te gaan! Monique bedankt voor de gezellige avond, zeker een tip om door te geven! groeten Erma
  • Geplaatst door Petra
    Met 11 dames gezellig zeepkettingen maken ter ere van een verjaardag. Monique zorgt voor de kralen en wij voor de taartjes en ander lekkers.
    En wat een keus aan kralen, schelpen, houtjes, etc.! En dan ook nog eens kiezen tussen de kleuren, vormpjes en geuren van de zeepjes. Help...., keuzestress! Gelukkig is daar Monique, rustig op de achtergrond aanwezig. Ze helpt je als het nodig is weer op weg.
    Bedankt voor de reuzegezellige avond. En ook nog een mooi aandenken mee naar huis. Het thuisfront was onder de indruk. Dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
  • Geplaatst door I. Slingerland
    Ik vond het super gezellig en we hebben allemaal een leuke zeep ketting gemaakt! super!!! voor herhaling vatbaar. Super bedankt. Ineke
  • Geplaatst door Mariska van Dijk
    Voor de 10e verjaardag van mijn dochter heeft Monique aan huis een workshop decopatch georganiseerd. De meiden vonden het geweldig! Er was veel keuze uit de diverse materialen en kleuren, zodat iedereen een creatief kunstwerkje naar eigen wens kon maken. De resultaten waren dan ook erg mooi! Monique bedankt voor deze gezellige middag.
  • Geplaatst door Lida Pauw
    En dan wordt je dochter 9 en moet je een geven voor 13 meiden! Wat zullen we nu weer eens bedenken? Evie zei, mama ik vind die zeepkettingen zo leuk. Dus Monique gebeld en die kwam. 2 Uur lang wist ze de kinderen te boeien en vermaken. En toen ik de meiden thuis ging brengen waren ze stuk voor stuk enthousiast en trots op de resultaten. De moeders overigens ook. Volgende keer doe ik zelf een workshop bij Monique met vriendinnen. Monique, heel erg bedankt
  • Geplaatst door jolanda griffioen
    Afgelopen vrijdagavond was het zover, wij mochten ook een zeepketting maken bij de brandweer!.Was erg gezellig en leuk allemaal een eigen persoonlijke creatie..volgend jaar weer Monique ?!. Bedankt.
  • Geplaatst door Nellie Verlaan
    We zochten weer een leuke workshop voor onze jaarlijkse brandweervrouwen-crea-avond en via een goede tip kwamen we bij jou terecht.Het is een hele gezellige avond geworden met alleen maar enthousiaste reactie`s, iedereen ging met een mooie zeepketting naar huis.Bedankt voor de goed verzorgde workshop en ik heb gezien dat jij nog meer leuke dingen in petto hebt dus volgend jaar weet ik het wel!!!
  • Geplaatst door Jannemarie
    Met het vrijgezellenfeestje van mijn zus hebben we Monique uitgenodigd voor een zeepketting workshop. Erg leuk om zelf zeep te maken met een geur die je zelf lekker vindt.
    Het was een super gezellige middag en Monique, super bedankt voor je inzet, enthousiasme. Je bent er, maar toch ook weer niet, geweldig!
    Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zeepkettingworkshop.
  • Geplaatst door angelique
    Monique, heel erg bedankt voor de leuke "drukke"middag!!ze hebben het allemaal heel leuk gehad.voor herhaling vatbaar!!!bedankt.
    h.g.angelique van engelen
  • Geplaatst door Emma van den berg
    4 februari vierde ik mijn kinder feestje, het was echt heel leuk. Alle meiden die op mijn kinder feestje waren vonden het ook heeeeeeeeeeeel leuk. Monique kan ook heel goed helpen en is ook heel aardig . Ze kan zelf ook hele mooie zeepkettingen maken.

    Groetjes van Emma van den berg
  • Geplaatst door 2e groep kinderen PWA-school Waarder
    Super Leuk!! Jaco - Vond het super, super leuk!! om zeepketting, bruisbal (deed het ook onder de douche!) en badzout maken. Rowin - Vond het ook erg leuk. Wij ruiken lekker! volgende keer weer!! Kevin - Leuker kan niet. Frits - Ik vond het badzout, zeepketting en bruisbal zuper leuk. Ik wil het nog een keer doen! Julia - Echt vet!!! Menno - Ik vond badzout maken het leukst, maar de rest ook. Thomas H. - Ik vond het super leuk. Iris - Alles was super cool, grappig en leuk!!! Thomas - Het was heel leuk! Jörgen - Ik vond het erg leuk! Larissa - Ik vond het heel erg leuk. Emma
  • Geplaatst door Jeannette Leber
    Vrijdag 13 januari was het zover. Ik had Monique uitgenodigd om bij mij thuis een workshop "zeepkettingen maken" te geven. Ik wilde namelijk mijn vriendinnen bedanken voor de hulp die ze mij gegeven hadden. Het was een complete verrassing voor de meiden, maar we hebben ontzettend genoten en gelachen. De resultaten waren verrassend leuk. We wisten niet dat we zoveel creativiteit in ons hadden. Bedankt Monique.
  • Geplaatst door K. van den Ham
    We hebben een hele gezellige avond gehad tijdens de workshop die Monique bij ons heeft gehouden in Utrecht.
    Zelfs als je niet zo creatief bent, is het eindresultaat leuk!
    Je kan alle kanten op, nog nooit zoveel kralen bij elkaar gezien :-) en aan geurtjes en vormpjes ook geen gebrek.
    Heel erg leuk! Bedankt Monique!
  • Geplaatst door Kinderen PWA-school Waarder
    Ik vond het wel leuk en ik zou het nog wel een keer willen doen, vooral de zeepketting! JOLIJN
    Ik vond het heel leuk want je had veel te doen. We hebben 3 dingen gemaakt. MYRTHE
    Ik vond het heel leuk, vooral de zeepketting. CELESTA
    Ik vond het leuk! vooral het badzout. HENRIEKE
    Ik vond alles superleuk! DAVEY
    De 1e keer vond ik niet zo leuk, maar de 2e en 3e keer vond ik het leuk en de zeepketting vind ik lekker ruiken.
    Ik vond het leuk HUGO
    Ik vond het wel leuk, alleen het badzout vond ik een beetje saai want ik het het al een keer gemaakt en ik heb het nog steeds. ESTHER
    Heel erg leuk en gezellig! superleuk gedaan, alles was superleuk. ESMEE
    Het was leuk. Veel gemaakt, mooi. JORDY
    Goed - Leuk - Geurig - Grappig - Orgineel
  • Geplaatst door Ineke Sanders
    Graag wil ik je bedanken voor de leuke workshop. Je deed het hartstikke leuk.

    Ik vond het geweldig en heerlijk om te zien hoe iedereen het naar “haar” zin had!

    Mijn oranje zeepketting hangt inmiddels te pronken in de wc…

    Fijn dat je er was hoor.    Van iedereen heb ik ontzettend leuke reacties gekregen.

    Ze hebben het allemaal erg naar hun zin gehad en waren blij met hun mooie zeepketting.

    En ze vonden het tegelijkertijd heel gezellig zo’n middag.    Heel erg bedankt voor je bijdrage
  • Geplaatst door AKdW
    Op donderdagavond 17 november hebben we met de collega`s op "de bank" een workshop ketting maken gevolgd. Monique vond het geen probleem om naar onze locatie te komen, ideaal.

    Monique heeft alles rustig uitgelegd en mochten we onze spulletjes gaan uitzoeken, en wat een keuze, geweldig!
    Dan denk je even rijgen en klaar, maar nee, zo simpel is het niet.
    Toch was het voor iedereen heel leuk en makkelijk te doen.

    Volgende keer graag weer!
    Bedankt voor je leuke workshop!

    De Personeelsvereniging
  • Geplaatst door TP
    Afgelopen woensdag, 26 oktober 2011, heb je een workshop zeepketting bij ons georganiseerd ivm verjaardag dochter, zij werd 12 jaar. De meiden hebben het erg naar hun zin gehad, vonden het geweldig en harstikke leuk, alles kon en niets was te veel. De workshop is zeer zeker geslaagd!

    Heel erg bedankt voor de leuke middag!
  • Geplaatst door Marissa Bosman
    Voor de verjaardag van mijn kleine meid hebben we thuis een workshop zeepketting maken georganiseerd. De kinderen vonden het geweldig! Het was een gemengde groep met zowel jongens als meisjes. Zelfs de jongens vonden het super leuk!

    Alles kon en bijna alles mag tijdens de workshop. Veel keuze uit diverse figuurtjes zeep , kralen enz.

    Bedankt voor deze leuke dag!
  • Geplaatst door Erica van Gils
    Afgelopen 13 augustus heeft u bij ons een workshop georganiseerd. Het was in 1 woord geweldig!
    Alles kon op het laatste moment nog worden geregeld. Het was absoluut geslaagd en het geld waard!
    Ook de meiden vonden het erg gezellig.
    Ik ga het zeker onthouden voor een volgende keer.

    Heel erg bedankt voor de moeite!

    Erica
  • Geplaatst door laura
    Wat een mooie website. De kinderen vonden de workshop erg leuk. Ze hebben hele mooie zeepkettingen gemaakt. Hartstikke leuk voor een verjaardagsfeestje. Echt een aanrader.
  • Geplaatst door ans mijderwijk
    wat heb je een mooie site gemaakt moppie, ik ben trots op je, heel veel succes, met je onderneming , Ans
  • Geplaatst door Marianne
    He Monique,
    De zeepkettingen werden erg goed ontvangen!
    Ik zal vast nog wel eens bij je aankloppen voor leuke presentjes!
  • Geplaatst door Yvonne
    Monique,
    Wat een mooie site en wat een leuke spullen!! Ik vind de zeepkettingen die je hebt gemaakt erg mooi en goed. Degenen in mijn omgeving die ik ze cadeau heb gedaan, waren erg enthousiast. Ga zo door!!!!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 17-08-2016 - Afgelopen zaterdag heb ik met mijn moeder en zus de...  lees meer
  • 09-07-2015 - Een supergezellige frutsel-avond met schoonzusjes en nichtjes! Er werden Ibiza-tassen...  lees meer
  • 03-07-2015 - Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige workshop Ibiza tassen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 FRUTSEL9 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel