Workshop verftechnieken

​Workshop verftechnieken met de decoratieve verf van Deco & Lifestyle

Met het assortiment van Deco & Lifestye, decoratieve verf op waterbasis, creëer je de prachtigste effecten in huis, bovendien is de verf ook nog eens watervast. Dankzij het krijtachtige en matte effect ontstaat er een warme en smaakvolle sfeer. Eigen creatieve wensen worden met de prachtige trendy kleuren volledig afgestemd op jouw interieur. Ga voor direct resultaat en laat je met Deco & Lifestyle inspireren tijdens de workshop van Frutsel9!

Deco & Lifestyle is een Nederlands merk wat ook in Nederland geproduceerd wordt, hierdoor kunnen ze de kwaliteit waarborgen van de producten die zij aanbieden.

Frutsel9 verzorgt de workshop met deze prachtige en decoratieve verf van Deco & Lifestyle. Tijdens de workshop leg ik de verschillende technieken aan je uit. Met de technieken die je tijdens de workshop leert (werken met de verf, doorschuren, werken met de chalkboard varnish en sjablonen e.d.) kun je thuis aan de slag. En we gaan de technieken natuurlijk gelijk toepassen op een leuk object naar keuze.

De mogelijkheden:

De workshop verftechnieken is vrij te reserveren en wordt niet op vaste data gegeven. Lijkt het je leuk een workshop verftechnieken te volgen? Alleen of met een groep? Stuur een mail naar info@frutsel9.nl en we plannen de datum en tijd voor de workshop samen in.

Kosten:

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00. Deze workshop duurt ongeveer 2 1/2 uur en is inclusief de materialen, koffie/thee en natuurlijk iets lekkers.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 FRUTSEL9 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel