Arrangementen

 

IBIZA SUP ARRANGEMENT

Ibiza sup arrangement 

Ibiza sup arrangement ibiza sup arrangement
 

Ibiza Sup is een sup toer op de Reeuwijkse Plas in combinatie met een creatieve workshop Ibizatas maken met je collega's, familie of vrienden. Als vrijgezellenfeest, reünie of actief/creatief verjaardagsfeest.
We regelen graag een leuke tour met workshop voor jouw groep, inclusief een kleine lunch aan het water.

Ook zijn er mogelijkheden om dit eventueel uit te breiden met een picknick of barbecue.

Wat houdt het arrangement precies in en wat zijn de kosten voor dit arrangement:

Op een leuke locatie in Reeuwijk aan het water gaan we na de koffie/thee met iets lekkers starten met de workshop Ibizatas maken (duur ongeveer 2 uur), daarna starten we na een kleine lunch met een gecertificeerde trainer met de sup tour over de Reeuwijkse Plas (duur ongeveer 2 uur).

De kosten voor dit arrangement zijn € 55,00 per persoon, inclusief kleine lunch en wordt georganiseerd door Sup & Watershop Reeuwijk en Frutsel9.


STEP- EN CREATIEF ARRANGEMENT

step creatief arrangement  step creatief arrangement

Na een korte stepinstructie op de startlocatie aan de Van Staverenstraat 21 in Reeuwijk gaat u met uw groep op pad door het prachtige Reeuwijk op weg naar Driebruggen. Het is een afwisselde tocht door het waterrijke Reeuwijk, karakteristieke weggetjes en het groene polderlandschap van Driebruggen.
U krijgt voor onderweg een flesje water mee.

U stept naar de gezellig knusse workshop locatie in Driebruggen van Frutsel9, waar u onder begeleiding een workshop sieraden maken krijgt. U kunt hier heerlijk samen creatief bezig zijn, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Is de workshop klaar dan vervolgt u de steproute weer richting Reeuwijk, waar de steppen weer ingeleverd kunnen worden aan de Van Staverenstraat 21.

U krijgt zo een middag vullend sportief/creatief programma in ons prachtige natuurgebied.
Het programma kan natuurlijk aangepast worden aan uw wensen.

Extra opties kunnen zijn: incl. lunch/andere workshop bij Frutsel9/of evt. een andere locatie voor de workshop.

De kosten voor dit arrangement zijn: € 35,00 per persoon incl. stephuur / tocht / flesje water / kopje koffie/thee met iets lekkers en uw zelfgemaakte sieraad en wordt georganiseerd door Step-on.nl en Frutsel9.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 FRUTSEL9 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel