WORKSHOPSAGENDA

  WORKSHOPSAGENDA
 

Droogbloemenkrans

Waar:       De Werkbank Schoonhoven, Kerkstraat 2, 2871 EG Schoonhoven 

Wanneer:  woensdag 4 maart 2020 van 19.30 uur tot ca. 21.30 uur

Kosten:    € 39,50 p.p, dit is incl. alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Je leert hoe je de droogbloemen, maar ook grassen en graansoorten, mooi om een metalen ring van 30 centimeter doorsnede bindt.

Je maakt een leuke compositie, gecentreerd of juist asymmetrisch, minimalistisch of mooi vol. En zo maak een eigen droogbloemen krans waar je trots op kunt zijn.

Zelf maak je een keuze uit de
 mooie verzameling droogbloemen in naturel en kleurrijke tinten. En om de ring of krans af te maken kun je een mooi lint of een stoer touw eraan knopen om de ring aan op te hangen.Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Keuze workshop

Waar: De Werkbank Kerkstraat 2 in Schoonhoven
Wanneer: woensdag 8 april van 19.30- 22.00 uur 
Kosten: € 32,50 inclusief een mooie tapasplank of drie boomschijven, gebruik van alle materialen en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers. 
Je kunt die avond één van onderstaande workshops volgen:

Workshop Tapasplanken
In deze workshop brand je een tekst of tekening op een mooie tapasplank. Zo maak je een persoonlijke houten plank, erg leuk om je hapjes op te presenteren of om cadeau te doen.

Workshop Boomschijf schilderijtjes
Met verf decoreer je drie boomschijven van ca. 15, 20 en 22 cm doorsnede met een leuke afbeelding of tekst. Leuk om op te hangen of neer te zetten. Er zijn verschillende sjablonen en voorbeelden aanwezig, maar een eigen afbeelding kan ook,

Meer informatie of een plekje reserveren kan door een mail te sturen naar info@frutsel9.nl, je kunt gelijk doorgeven welke workshop je wilt doen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 FRUTSEL9 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel